looks007

好耐無見大家,大家有無掛著我(飛吻)?

 

相信大家睇到個標題,都知道今堂我想講咩啦!無錯!就係含___的事(請自行填充)。今堂會先講幫男仔含既野,下堂會講食飽魚既野。

 

之前我同過好幾位朋友食飯時吹水,請開食香腸,原來大家都對呢種行為有唔同既睇法,個個都有曬食評,仲有埋唔同食法,唔講真係以為食緊真腸。

 

少婦A:佢有些少向下彎,岩岩就返個嘴型,所以整體既感覺都無話會好難受。

 

講開又講,其實男人下面係唔會好筆直,會向左彎,向右彎,向上彎,向右彎,總之少少彎係好合理。所以當第一次除對手既褲時,唔好大驚小怪。好筆直既陰莖只會係AV出現,因為個班男優係經過Casting嫁!

 

少婦B:係咪因為佢唔夠大乍?大既話會頂到喉嚨。

 

其實唔係每次含都一定會頂到喉嚨既,因為唔一定會入曬。頂到喉嚨,男人通常會覺得好舒服,因為可以完全咁包曬成個龜頭。不過呢種做法唔係個個女仔都頂得順,因為頂得太盡,我個人就覺得有少少窒息既感覺。如果想試下體驗呢種感覺,可以試下買條蕉試下含,頂到盡到個種感覺就差無甚幾啦。

 

少女C:頂著真係超唔舒服,但更難頂既係佢碌野有味!真係超嘔心!
少婦B:正常都有少少味,但又未至會令人覺得嘔心喎!
少女C:我都唔明,明明做之前都沖曬涼,但結果都係有味!
Ms. Sweetie:其實碌野有味有幾個可能既原因啦。一來有可能係體味,亦會可能係精既味。

 

每個人都會有體味,有啲人係本身既分泌勁啲就會大味啲。另外呢,男人係未爆發之前,就算單係興奮,都會已經有少少精液同分泌品流出,所以就會有味啦,通常都係腥腥地既。

 

少女D:咁唔含都可以舔既姐!我BB中意我舔佢個兩粒波波。

 

無錯,其實就咁含有時都幾悶下,可以試下轉戰蛋蛋、會陰、陰囊,呢啲都有可能會係敏感帶,所以可以盡情試下,唔好淨係得含咁悶。

 

而Ms. Sweetie呢,就最中意啜同咬既。有睇開我專欄既都知道我份人好調皮,最中意整估另一半。你試下諗下,如果你愛人同你激吻完之後,一路錫落去下面,一開始好溫柔咁對待,然後就突然轉一轉,輕輕咬你一下,總比普通口交來得特別。

 

以上就係好幾個女仔對食香腸既感受,唔知妳地又點睇呢?歡迎 inbox  ,分享一下你既個人感受~

 

下堂見!

 

回應此文章: