looks007

Ms. Sweetie 係好細個既時候已經好中意搵野刺激陰蒂,得閒又撞下枱角,坐下搖搖板,夾著條底褲,又會用手指摸下佢。個時真係無諗咁多,一心只覺得每次掂到下面個感覺好舒服,好滿足。每晚都要探下佢先會去訓覺。

到我大個左,十二、三歲左右,就開始左自慰既習慣。個時岩岩黎M,唔知點解就由個時開始,我就對性開始有需求。第一次認真自慰,其實都無人教我,我又無點睇片,先係底褲外面摸下陰蒂,又伸手入去輕輕咁摸,之後發現,原來用力咁摸又會興奮啲。

一開始,我只係是中指不停咁搓揉陰蒂一帶,到後尾,我就開始插中指入去陰道。仲記得第一次咁做時係冬天,我手指超凍,一插入去,凍到飛去,咁來下面都濕濕地,但經過我既寒指攻擊後,全部水都收乾曬咁。

之後我無意中係網上發現有個方法,又真係幾正。原來手指先插入去,入到去大約4cm左右,然後手指彎曲少少就可以刺激到傳說中既G點。但我始終都係中意用左手搓自己個胸,另一隻手係小穴穴外玩,配合幻想,好易就達到高潮。

其實女仔自慰真係無乜野,自己探索下自己既身體,了解下自己邊個部位最敏感(我自己就係右邊既乳頭),對之後既性生活都有幫忙。之前都有研究話,婚前自慰既女仔係婚後會少啲機會有性高潮障礙,婚前無自慰既女仔有性冷感既機會多過有自慰既女仔三倍。

最重要既係,女仔識得自慰就唔洗靠男人先俾到性福自己。只需要你鼓起勇氣去探索自己既小宇宙,性福就即刻可以擁有。有時寂寞起黎,自慰真係一個好好既選擇。

回應此文章: