looks007

早幾日,我收到女毒者來訊,問我點樣可以引誘男朋友做愛。大家如果有追開 Ms. Sweetie 既專欄,都應該知道我係一個比較主動、大膽既人,一向中意有話直說。

我係會好主動同腸佬講「我地今晚做愛好唔好」,又或者係「我好想要」。而仆街腸佬就最中意要我求佢,係都要嗲返句:「我想要你既大棒棒,求下你啦~」先肯同我做。

我之前個前度就無乜情趣,想就個晚就會主動錫埋黎,然後錫錫下就會上下其手。根本上成件事都好 straightforward 。我一話唔做,佢就會扁嘴,真係超小學雞。

每一對情侶係性事上既表達既方法都唔一樣,但係有樣野係共通既,如果你講到要誘惑男朋友,首先就係要夠放。

心態好重要,既然講得要引誘,咁當然要你比對方開放,主動做上位者先。

 

第一步:心態要開放,身體要開放

你要俾佢覺得同你共處係舒服既,係自然既。千萬唔好攪到自己實一實,身體都要放鬆起黎。最好你就要準備一套戰衣,略略性感就已經可以,最好就有得解鈕,或者係有拉鏈既衫。

你可以先同佢講幾句,係談笑風生之際,就將頭哄埋去,將手摸下佢既大腿。咬唇、舔唇都係好好既性暗示,表示你好想大吃一頓。

第二步:語言調情

其實岩先既肢體語言都已經足夠俾對方知道你既來意,但都唔足夠。你可以開始溫柔地講野,同時間保持身體接觸同眼神交流。你亦可以嘗試講大膽少少既說話,例如:「我好掛著你小XX~佢有無掛著我?」又或者:「你想唔想睇我個新bra?」但手可以留在原地,唔洗咁快去觸碰佢既下體著,等佢反客為主時,你要停一停佢,等佢覺得你唔係咁易得到手。

你又可以講下笑,我相信任何人都中意識講笑既女人~

第三步:先輕輕錫一下,再同佢濕吻

當佢都開始有反應時,你可以錫佢塊臉,又或者唇,輕輕一下,即刻退後,呢一種主動得黎,又係度扮曬怕羞既表現,好多男人都會受。如果佢都主動回吻你,你可以直接黎個濕吻,同時用手摸下佢既胸部、大臂、腰間,仲有最敏感既耳仔。你同時亦可以將胸壓落佢度,又或者直接坐上去佢大臂,等佢處於下風。

係濕吻途中,你可以又再停一停,拉開距離,望著佢笑。攻三步,退一步,會令到對方更加想擁有你。你要俾佢知道,你唔係咁輕易俾人得到,你有你既主見,你都可以控制做愛既節奏。

第四步:咬佢

你可以咬佢耳垂、脖、嘴唇、乳頭、鼻尖。佢會覺得更加刺激。

第五步:脫衣

你可以請佢幫你除衫,又或者突登坐遠少少,要佢睇你做脫衣show。又或者可以玩野,唔俾佢除衫,要佢先除,你先再除,又或者可以只除面頭個層褲,任君選擇。

其實情侶做愛做得多終究會厭。如果想要完滿既性生活,邊一方都應該要花少少心思去製造小驚喜,令每次做愛都有新鮮感,咁可以再提升大家既性歡愉程度~~

祝性愛快樂!

備註:以上建議僅供參考。

回應此文章: