looks007

盛傳葉念琛令万刀甲同肥屎塔10年感情一朝喪係真係假我唔知,但佢令我嘅第一次變成一夜情就珍珠冇咁真……

 

那些年YR3,雖然中學開始已經係學校風頭躉,田徑籃球羽毛球校隊,亦係學生組織活躍份子,加上野雞中學會考有10分8分已經成為高材生,但少不更事懶有型死唔怕拖,入到大學YR1之後先發現自己何等渺小。雖則中間都有拍下拖,但唔係耶子就係散到唔散果隻,連TB都拍過係冇搞過嘢,萬念俱灰嘅我喺偶然機會下喺xanga(太年輕唔知xanga係乜請自行google)認識一個女仔,期間私下交換電話都有send下msg傾下電話,一直都覺得有發展空間,直到約3個月後有一晚佢打嚟話唱緊K,叫我陪佢食宵夜,小弟不虞有詐帶住清白之驅(無套)出去,點知一到旺中第一次見面,佢就捉住我一路車到上的士,然後車到返佢屋企樓下,之後就有甜嘢了……

 

雖然唔係甜故但為咗增加讀者對故事嘅立體感,先簡單形容下果個女仔,矮、有身材、皮膚偏黑,運動型,類似係早前話肥咗嘅鄭融(連佢都唔識就幫大家唔到,你當係下西洋果個啦)不過身材好好多。姑且叫佢做Stephanie先。

 

一上到佢屋企二話不說攬攬錫錫攬上床,呢啲對我嚟講架輕就熟,手勢亦曾經得到讚賞,Stephanie亦回敬用口服侍下。

 

話說回頭,之前雖然拍過拖未搞過嘢但摸摸摷摷總會有,其實佢哋都有試過含,不過以前嘅對手係耶子同TB,前者唔識以為輕吻下小小弟就會HIGH,後者直頭CHOK兩CHOK之後問我得未,但Stephanie唔同,一開始已經交足戲,又聞又索似足AV情節,然後就展開扣人心弦嘅一幕,成支吹!小弟做咗23年人第一次以第一身視角睇到呢個情景,不過始終黑媽媽睇得唔夠清楚。

 

其實Stephanie外國留過學,亦見佢xanga有唔少同鬼仔親密合照,但估唔到佢經驗豐富到如此地步,交足功課嘅Stephanie,我亦難忘佢一路含一路望住我講:「好大呀~~~」

 

唔知係咪因為太緊張定環境太黑,我慢慢習慣佢果種力度同速度,Stephanie發現我開始冇咗果種歡愉嘅樣,反主為客自動瞓低,然後話好熱,轉眼間就將bra由面衫抽出;自小是巨乳控嘅我見到眼前巨物又開始有性趣,車完一輪後Stephanie亦主動脫低咗佢最後防線,但呢個時候我發現有樣好重要嘅嘢冇做,唯有尷尷尬尬地話:「我冇準備」。

 

好在呢個時候Stephanie一個轉身就拎咗盒家庭裝出嚟,話係上手男友用淨,講真果一刻就算你拎保鮮紙出嚟我都照用,但我進入前並無禮尚往來用口回禮,原因係環境太暗,同埋作為一個青頭見到光脫脫嘅小妹,確係唔知從何落口,用手撫弄咗一輪之後就長驅直進。

 

1分鐘……可能2分鐘,宣告投降,原本諗住扮嘢話漏咗少少可以繼續,點知比Stephanie發現,亦令我知道原來呢樣係冇得呃的,又學多樣嘢,好在當年後生長做長有,隨即換套展開第二輪激戰,今次比較好少少,但其實都係10分鐘左右,亦因為太緊張,唔太記得有冇換到位,依稀記得我試過瞓低,又試過狗仔,最後當然要做返AV劇情嘅「埋單」傳教士。

 

事後我同佢講我太耐冇做,又因為佢太正所以做咗超音鼠,Stephanie冇嫌棄仲錫咗我一啖同我講多謝。

 

經過一大輪前戲糾纏搞埋嘢,原來已經天光,事後Stephanie仲問我喺唔喺度瞓,其實我覺得果一刻身水身汗好想沖涼,但當時又唔知提出驚尷尬,最尾我話走先,而佢睇嚟通咗晚頂都好。

 

大家各自瞓個覺之後,第二日下晝佢再打嚟問我有冇嘢做,如果冇不如上佢度。其實我喺發生前已經諗住追佢,因為一直都好啱傾,而且興趣又相近,大家都係好動嘅人,所以我果陣諗,第一次見搞嘢,第二次見又係搞嘢似乎令段關係唔太健康,所以我主動提出:「不如去睇下戲吖」,佢應承咗仲話佢去買飛,口裡說不,為咗防止尷尬情況再發生,我出門前係準備有一套喺手以備不時之需。

 

當日睇果套叫《獨家試愛》,係MK活地亞倫葉念琛嘅大作,原本佢一入去就攬住我隻手睇,點知睇睇下佢開始放手,再慢慢將身體移開,我已經唔記得劇情去到邊佢有呢啲反應,最尾睇完戲之後行到出去,Stephanie就隨手喺袋拎包煙出嚟,點咗一口,然後呼一啖氣話:「尋晚Sorry我飲醉咗。」

 

「Never mind,我都係擔心你先出嚟接你啫」

「你明白就好,你走先啦,我行下街先」

「ok~再聯」

 

咁之後當然冇再聯,因為我msg佢佢已經單字應我,我同Stephanie嘅感情仲快過我第一次嘅速度。其實我果一刻好傷感,但又不得表露出嚟,實情係我只係第二次見佢,難道我喺街攬住佢隻腳叫佢唔好離開我。

 

我後悔第一次見就搞嘢,我後悔同佢睇葉念琛,當時互聯網冇咁發達,唔知原來咁多人睇完葉念琛會分手,我後悔冇早啲追佢搞到個頭開得唔好最尾失敗收場。

 

「早知不應試愛 未放開 便節哀」

http://bit.ly/29K1eO3

回應此文章: