looks007

對單身的朋友來說,不分男女。Sex Toy都可以做滿足你的需要,開心一下。人有性慾係正常不過的事。我甚至覺得,與其搵個SP冒上沉船風險,去上嫖妓冒上奶野既危險。不如搵個「秘密SP」仲好,至少呢個「SP」隨傳隨到而且只會佢只會滿足你一個人。

不過在我過往睇鋪時發現本大眾還是偏保守,提議佢哋買Sex Toy都會好抗拒,成日見到面口出面會有幾個既年輕人徘徊唔敢入黎。與其「斯斯縮縮」,點解唔唔試下明張目膽咁入黎,去睇睇有咩係適合你自己,有咩唔明都歡迎發問。你地連買性玩具都過唔到自己心理關口,咁係性事方面都可能會好被動。講真,第一次去可能會覺得尷尬,去多幾次,你就唔會覺得有咩問題啦。

第一次接觸性玩具,大家都好可能唔知點樣選擇。不妨從小型既玩具開始,女仔既話大可以買個子唇膏型或蛋型震震器,唔係咁大舊而且抗拒感無太大既,又可以刺激陰蒂,真係有興趣先再選擇大少少既玩具。

至於男仔方面,其實大多數選擇都係飛機杯,都相對比較大舊,反而可以試下一個叫做自慰套既自慰玩具。都係可能一隻雞蛋既大細,都有更加細既自慰套。其實佢就好似一個安全套咁,不過當然會比較厚,當男仔既私處硬起來後就可套上去啦之後好似平時打飛機就可以啦,入面有唔同紋路去刺激陰莖。

當然,如果仲係覺得唔好意思,大部份網上性商店都可以暱名寄貨及密封包裝,咁你就可以秘密咁收到性玩具。

其實性玩具唔一定要一個人的,有設計俾兩性之間一齊既玩既性玩具,大可增進情趣,但大前提係對方要夠對放,故最好先引入入門產品輔助雙方既性生活而睇睇對方既反應。

回應此文章: