looks007

頭兩篇文都講左一部份既性玩具同我呢位「賣性玩既學生哥」既背景資料。而今個月既主題就係「破處」,見到Ms.Sweetie大膽講出佢既第一次。而C朗拿度都入左幾球去帶領葡萄牙去拎歐國盃,倒不如講講我呢位小弟弟既第一次入波同點行呢條冠之路,雖然我既吸引性絕對無咁高。到呢一刻自己諗番起都有不禁抬唔起頭做人啦。都唔知呢一個既第一次係好事定壞事!

呢一個初夜就發生在我呢位既小弟弟16歲生日既一個晚上到,講得出第一次就當然係初戀女友啦。當然我地一齊左4-5個月,而還是中學生既初戀年代還未接觸性玩具時,自己都無諗性愛呢一回事。而呢位女友就絕對唔同就大膽過我好多,佢又大過我,真係姐姐同弟弟之戰。

 

呢一晚女友就係佢屋企親自下廚,喺食完呢一個愛心晚餐,有牛排,有紅酒,一個好浪漫既氣氛下,女友問我第一次仲係唔係度?我當時立即紅都面曬,唔敢直視對方,立即低下頭食野。她追問,我先悄悄聲講左一聲「仲係」,她立即冷笑一下。之後場面大家仲好尷尬咁食完呢一個晚餐後。在洗碗時,她突然後面抱住我話「今晚你留係到訓啦!」。我聽到後立即更加驚左一驚,心情更加複雜。

 

之後我地坐低在梳化上睇下電視,玩下手機咁樣。全程她都攬住我,突然更佢叫我合埋眼。而我都只認為佢係拎上生日蛋糕時,等左1分左右,佢突然錫了落黎,連初吻都係呢一刻。

我立即呆了一呆俾唔到任何反應,佢更係不斷鍚,連脷都申埋出黎。只有任由佢處置。一直攬住我坐上佢張床,佢再伸手摸我心口,用手指摸我乳頭,而小弟弟都開始有反應了。

我先敢開眼望佢,佢呢個時候已經得番Bra同under。立即更大反應,話曬第一次親身望到咁少布既女仔,望到佢只覺得佢好索,我望到小蠻腰同一對對非常白滑既長腿。

呢個時刻絕對係更加面紅。佢再伸手黎脫掉我既上衣,再叫我除褲。我更加唔識俾反應,好似一個傻仔咁眼望望咁,佢見我無咩反應再用手解開我既褲。除曬衫,我就成隻光豬咁訓係佢床,佢都笑我「嘩!咁快有反應」。而我都只係一粒聲都無出………

 

佢再用長腿放係我心口,慢慢黎掃,再用手摸我既小弟弟,呢種感覺我諗我會一世都記住,小弟弟非常敏感。佢再除埋佢身上既Bra同Under,再捉住我對手就摸佢既胸部,之後好快就幫我帶上安全套,問都唔問就坐了上黎。

我都相信佢係有經驗人士,所以佢一擊即。呢個感覺非常特別,一個重量突然落左黎我身體上面,感覺好溫暖,好窄。之後佢就雙腳跪左係到不斷上下咁抽插。佢之後更叫我試下郁,我只有上下咁搖,真心唔知點做,佢就好似唔係太滿意,好似做極都做唔好。

佢再立即話:「你真係唔識架喎!」。之後,佢繼續女上男下,而我對手都去左攬實佢既小蠻腰。好快好快,我大叫左一聲「噢」,幾十秒就發射左啦,成個人鬆。

佢當然知道啦,落左黎拎走個套後,用手立即摸我非常敏感既龜頭,之後既我不斷大叫:「停呀!停!」,再係到尖叫,佢都唔肯停。呢個感覺已經唔係文字講得出啦,大約咁樣比佢玩左十秒左右。佢先問覺得好唔好玩。我當然粒聲唔出,紅都面埋咁樣啦!

佢再問我不如再黎啦,但當佢再玩小弟弟時都無反應,佢都笑住口講左一聲唔緊要。但真係想要第二次,但只係有心無力 Sosad。之後大家攬住大家好好地訓了一晚大覺。第一次整個過程就係咁啦。

 

事後諗番,唉!真係覺得自己幾無用架啦,咩都唔識,做唔到佢滿意既動作,好快就咁發射了,最後比佢玩弄都捱唔住,連第二炮都力不從心,都幾嬲自己,但絕對ENJOY呢一晚。只係覺得自己做唔到一個男仔既野,好怕比佢取笑。

 

當然啦,都過左咁耐。我諗咁既情況都唔會再出現啦,但只係覺得對唔住呢位初戀女友。我地分左手之後就成為左好朋友。雖然我好想追番佢,畢竟係我既初戀,但深深相信佢可能係會笑我一世!係我作呢篇文之前都得到佢同意先去作,作完後都比佢過目了。佢都唔介意呢篇文既出現啦。

 

點都好,非常多謝呢位初戀女友,讓我ENJOY我既第一次,諗每句既對白,點都會記一世啦。Thank You!

 

90後既學生哥

基斯坦奴

 

回應此文章: