looks007

之前都有講過Sex Toy可以做滿足你的需要,每位男性女性有性慾都係正常既事。

香港好多女性男性都係單身,咁佢地都有生理上需要,又未必會隨便出去搵性伴侶冒上沉船風險。可惜既係其實性玩具呢一行都仲係好細,未到日本,歐美有咁既大既市場,可是又的確有一定既需要性。好多人都會忌諱性呢一樣正常不過既事,但我覺得呢個市場絕對有潛力。每年9月左右都有一個大型性商品既展覽,可惜每年總有宗教團體踩場,一定會減低市民進入會場既意欲。

 

自慰算是男人私事,大多數既男性都係睇住AV去自慰,可以咁講性玩具只係自慰同睇AV既延伸。但有時見到商場既性商店總是跟AV店一樣斯斯縮縮,開埋係暗角既地方,如其話想秘密,反而讓人覺得有種陰森既感覺,妖魔化一樣正常既事。

 

對於筆者黎講第一年既性玩具,唔計我既左右手就一定係廁紙筒,係中學生既年代,本身諗住係屋企睇下電腦搵下女神發洩下。突然諗起不如試下用個廁紙筒,之後放入那話兒,就用番上下抽插既方法直到發射,呢個感覺同平時既左右手好大分別,有種冷冷既感覺絕對非常新鮮,之後先再搵搵唔同既飛機杯去滿足自己,始終自己才最清楚自己的需要,性玩具對於一位單身既朋友黎講,真係好好既好朋友,滿足到自己自慰既需要,就算你只是用天馬行空既方法去自制一個既性玩具都可以加大既性生活樂趣。

 

我發覺女性係選擇性玩具往往都係玩具既外表,希望買到唔係赤裸裸的仿陽具,而係冬甩型,細細粒既唇膏型同風扇狀,有部份甚至放在辦公室枱面都毫無違和感。女性第一眼對外觀既感覺都幾重要。各位男仔買性玩具比女仔都知點樣選擇啦。雖然性玩具唔係一種必需品,但係一定有佢既存在價值,解決生理需要都非常合理既事,唔洗理會其他人既眼光。

回應此文章: