looks007

有日係呀佬做緊野既時候,我send左張趴係床既露半球相俾佢睇。

「你咁樣我點做功課喎~」佢秒回我。「嘻,唔好做功課喇,陪我玩~」之後我仲整多張相佢嘆,佢即刻放低工作,打左個電話俾我。(我知我衰)

玩還玩,雖則大家都知道 Ms. Sweetie 係好鍾意玩,但總係有啲野要注意既。

唔知大家有無留意新聞,成日都有人會中 Cyber Sex 既騙局,久唔久就有人男仔俾人勒索。Cyber Sex,姐係裸聊,大家除曬衫,然後各自做一啲性愛既動作,又或者互相講性慾對話,形式可以係文字、圖像同視像對話。

Ms. Sweetie 一向都中意向高難度挑戰,之前因為短暫性 Long D 加上依然好想見到另一半興奮既原故就開始鑽研 Cyber Sex 呢樣野。但玩左一排有真軍打所以就無乜點再玩。

雖然我覺得真軍點都應該比 Cyber Sex 吸引,但係總係有啲野,反而係 Cyber Sex 先俾到大家,就例如刺激感、幻想既空間比較大,個種既親密又有段距離既感覺係最令到人著迷於 Cyber Sex 既地方。

所以係度都想同大家分享一啲 Sex Tips 同幾個 Cyber Sex 注意事項。(下集講 Sex Tips )

玩還玩,點都要學識戴頭盔、防彈衣先,有啲遊戲規則係要守既。

一:小心選擇玩伴

如果同陌生人玩,網上其實係有啲渠道係俾人搵 Cyber Sex 既伴,又或者會有人主動係社交網站 add 你,總之總有門路可以開始呢件事。(詳情唔多講)最好就係開宗名義搵  Cyber Sex 既渠道中搵玩伴,咁就可以一早知道大家既期望係乜,有商有量,一齊玩樂。

如果係同另一半玩,就算你地真係真心相愛,都難保有一日會分手,所以玩既時候都係要著重返以下既玩法。玩得好,其實會令感情升溫。

二:玩還玩,唔好開樣,唔好講名

玩 Cyber Sex ,要保護到自己,就唔好講真名,亦唔好開樣,畢竟你唔知對方係一個點既人,亦唔知自己會唔會躲入左圈套裡面,所以都係要小心為妙。

其實唔開樣,就咁講得淫,露兩球同巨龍,都已經足夠難忘一生,樣呢樣野,可免則免。咁樣做都只不過係要保護自己姐。

三:講得係玩,唔好精蟲上心

Ms. Sweetie 明既,有時大家玩得開心,成日吹水,難免會投入埋個心落去。但如果想甩身,一開始就盡量唔好講太多私人事,就咁講性就好了。講真,大家玩得 Cyber Sex,其實都只係想尋開心,開心完咪算。如果自己無呢個心理準備,覺得自己無法將愛同性分開,就唔好玩,亦要記著唔好將個心貢獻埋出去,到時傻豬豬唔好搵 Ms. Sweetie 喊。

以上三點,希望各位同學記著啦,下堂返黎我先再講 Cyber Sex 既 Sex Tips 啦!

回應此文章: